PARC Renovation 2015

//PARC Renovation 2015

PARC Renovation 2015

In early 2015, PARC was awarded a grant for facility renovation y the Community Foundation of Greater New Britain.  The main focus of this project is safety and comfort of PARC members.  Built-in closets and storage mean eliminating the possibility of injuries due to tipping cabinets and shelves, relocating the main entrance will significantly decrease the chance of vehicle-related injuries, and updated interior materials and carpeting will add to the enjoyment and comfort of our members and will accommodate their unique needs.

11535807_863300630415913_2927610614640682697_n 11406473_860651364014173_8064429374476531112_n 11401307_860651354014174_3491139440446522256_n 11390007_863300660415910_5086320749849623134_n 11350521_853334778079165_339432071562303095_n 11114780_852481474831162_3045845483074532547_n 11008552_853868058025837_4460199859079473084_n 10906280_856988197713823_2150271665147814734_n 10429829_858767124202597_90423066047532639_n 10313550_863300647082578_3303274168939628178_n

By |2019-01-16T22:17:33+00:00June 15th, 2015|Events|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.